loader image

Actualiteiten

CORONA

Fietsverhuur en Corona

 

 

Confinement....

Wat maken we momenteel een bizarre tijd door. Het lijkt af en toe alsof we in een rampenfilm terecht gekomen zijn, zo’n film waar sommigen graag naar kijken

Uiteraard hebben de maatregelen van deze crisis een grote impact op onze activiteiten als fietsverhuurder en als organisator van tochten met een gids door Parijs. Maar wij zijn niet de enigen die hieronder lijden, en in plaats van bij de pakken neer te zitten, bereiden we ons voor op betere tijden en doen we nu dat wat nodig en mogelijk is.

“We doen nu wat nodig is om straks weer actief te kunnen zijn”

 

Momenteel ontvangen we geen klanten. Maar, voor degenen die toch naar hun werk moeten en die dat liever per fiets doen dan met het openbaar vervoer, hebben we besloten een uitzondering te maken om u tegemoet te komen.

 

Een desolate aanblik....

 

 

Daarom kunnen we hen die dat zouden willen, inderdaad een fiets te huur aanbieden, maar wel onder bepaalde voorwaarden: namelijk dat u per mail of via onze facebookpagina contact met ons opneemt, zodat we een afspraak kunnen maken voor een tijdstip dat u de fiets ophaalt. En voor als het nodig is, kunt u hier het document downloaden, waarmee u kunt aantonen dat u zich beroepsmatig verplaatst.

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor allerlei andere vragen, of om u voor te bereiden op de “post-corona-periode”. We hopen u weer te zien: pas goed op uzelf en op uw dierbaren.

 

Tot gauw!

Actualiteiten

Mis ons nieuws niet meer!

Vous souhaitez recevoir nos actus et nos bans plans ? Abonnez-vous à notre lettre (promis, pas de spam) !

nl_NL_formalNederlands (Formeel)
fr_FRFrançais en_GBEnglish (UK) nl_NL_formalNederlands (Formeel)